Teamleider Beheer, Leiden (32-36 uur)

‘Dialoog, complexe sociale dynamiek en teamontwikkeling.’

Deze pijlers komen samen in onze vacature Teamleider beheer in Leiden (32-36 uur).

Student zijn. Weet je nog? Of ken je de verhalen? Nieuwe vrienden, feestjes, vrijheid? Grenzen opzoeken, leren, ontdekken en op jezelf wonen? Daar werken wij voor.

Wat ga je doen?

Je gaat verder met bouwen. Jij coacht en stuurt binnen jouw team, op het nemen van eigen verantwoordelijkheid en werken vanuit hospitality.  Jullie beheren de mooiste studentenpanden van Leiden. Studenten ervaren onze gastvrijheid en voelen zich veilig en geholpen bij de (technische) uitdagingen die het wonen met zich meebrengt. De resultaten van het werk van jouw team!

Eerlijk is eerlijk; het is een pittige rol. Sociale veiligheid in de stad staat onder druk, de media pakken een rol waarbij je soms wordt uitgedaagd om de visie en werkwijze van DUWO toe te lichten of te verdedigen. Daarnaast vraagt je team duidelijkheid en vertrouwen en komen er met regelmaat verzoeken op je af, die een kritische en procesmatige blik van je vragen.

Je stuurt een team van zo’n 14 collega’s aan. Dit bestaat uit sociaal beheerders, technisch beheerders, een opzichter niet planmatig onderhoud en het hoveniersteam. Als opdrachtgever houd je zicht op de resultaten van ons interne ‘reparatie’ bedrijf. Je bent lid van het managementteam in Leiden, wat bestaat uit onze vestigingsdirecteur, manager bedrijfsbureau en teamleider verhuur & informatie.

Jij?

Logisch redeneren, gericht op ontwikkeling en procesmatig handelen.
Je ziet mogelijkheden. In mensen en in situaties. Altijd! Het lukt jou om anderen mee te krijgen in nieuwe ontwikkelingen. Je luistert, maakt contact en geeft ruimte waar het kan. Of moet. In de materie zitten en erboven hangen; jij doet beide. Je organiseert het geheel en bent scherp en kritisch op de inhoud. Wij zijn nog nieuwsgieriger, als jij:

  • over hbo werk- en denkniveau beschikt en bij voorkeur een technische of facility achtergrond hebt;
  • gemiddeld één keer per maand in de avond of het weekend bereikbaar bent;
  • ervaring hebt met effectief bewegen in een complex belangenveld;
  • concrete ideeën hebt gerealiseerd op het gebied van teamontwikkeling en gastheerschap.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om te creëren. Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je via het Woondiensten Cafetariasysteem meer op maat snijden. Elk jaar maak je gebruik van een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Jouw functie is ingedeeld in schaal J van de CAO Woondiensten. Afhankelijk van jouw ervaring is dat minimaal €3.680,- en maximaal €4.971,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Informatie & solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met recruitment via sollicitatieduwonl, t.a.v. Inez Stiekema. Wil je direct solliciteren, stuur je motivatie en CV dan ook naar dit mailadres.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden