Snel een tijdelijke kamer nodig?

13-02-2019

Heb je snel een tijdelijke kamer nodig, omdat je bijvoorbeeld gaat stage lopen? DUWO heeft op beperkte schaal ook buiten de wachttijd om studentenkamers te huur.

Het gaat om de zogenoemde Direct Offers, aanbiedingen voor tijdelijke gemeubileerde en gestoffeerde studentenkamers. Ze zijn uitsluitend beschikbaar voor Nederlandse of internationale voltijdstudenten en stagiairs en PhD’ers. Internationale studenten die al via hun onderwijsinstelling een Accommodatekamer kunnen reserveren, komen er niet voor in aanmerking.

De Direct Offerkamers zijn in Amsterdam, Den Haag en Leiden te huur vanaf 15 dagen en voor maximaal een jaar. In Wageningen kun je zelfs Direct Offers huren vanaf zeven dagen. Hier geldt een maximum verblijf van zes maanden.

Zonder inschrijving   

De huurprijzen van de Direct Offers in Amsterdam, Den Haag en Leiden liggen tussen de 350 en ruim 500 euro, onder meer afhankelijk van de oppervlakte. Het gaat dan om kamers, waar je voorzieningen deelt met huisgenoten. Af en toe zijn ook grotere zelfstandige woningen beschikbaar, maar die zijn duurder. Ook de woningen in Wageningen zijn duurder. Je kunt ze huren vanaf 22 euro per dag. 

Om het aanbod van de Direct Offers te bekijken hoef je niet bij DUWO te zijn ingeschreven. Je kunt het direct inzien. Als je een kamer wilt reserveren moet je je wel inschrijven. De kamers in Amsterdam, Den Haag en Leiden kun je hier vinden. De kamers in Wageningen vind je op de website duwowageningen.nl.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden