Meelfabriek Leiden: buitenkans waarop je nu kunt reageren

03-10-2018

De advertenties voor de eerste nieuwe woningen bij de Meelfabriek in Leiden staan online: meerkamerwoningen op een A-locatie voor rond de 600 euro met mogelijkheid voor huurtoeslag.

DUWO begint met de verhuur van de nieuwe woningen op het herontwikkelde terrein van de Meelfabriek in Leiden. In de afgelopen anderhalf jaar werden hier 58 verschillende soorten woningen gebouwd: enkele studio’s en tweekamerappartementen, 52 driekamerappartementen en zelfs een vierkamerappartement. Huurprijzen liggen tussen €539 en €727 (inclusief servicekosten, tv en internet) en met mogelijkheid voor huurtoeslag. Voor de eerste 14 woningen staan de advertenties nu online op ROOM.nl. Half oktober verschijnen daar opnieuw woningen bij de Meelfabriek. Dat wordt dan weer op de DUWO-site gemeld, dus houd de berichtgeving in de gaten als je voor zo’n woning in aanmerking wilt komen.

 

Wonen op een bijzondere locatie
De woningen zijn een buitenkansje, omdat ze meerdere kamers voor een relatief lage huur hebben en op een bijzondere locatie aan de rand van het centrum liggen. De locatie, de Meelfabriek, is een voormalig industrieel complex uit 1884 (waar in het verleden inderdaad een meelfabriek stond, de grootste van Nederland zelfs) dat wordt herontwikkeld door verschillende partijen, waarvan DUWO er een is. De studentenwoningen zijn het eerste nieuwbouwproject op het terrein. Verder komen er onder meer een woontoren, lofts, ruimte voor bijzondere bedrijven, een parkeergarage, een tuin en een hotel.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden