Christine Willems nieuwe directeur DUWO-Amsterdam

08-05-2019

Christine Willems is sinds 1 mei de nieuwe directeur van de DUWO-vestiging Amsterdam. Willems (44) was hiervoor werkzaam als manager wonen bij studentenhuisvester SSH uit Utrecht. Amsterdam is voor haar geen onbekend terrein, want eerder werkte ze in diverse managementfuncties voor de Amsterdamse woningcorporaties Rochdale en Ymere.

DUWO heeft er alle vertrouwen in dat haar ervaring in de studentenhuisvesting naadloos is in te passen bij de eigen organisatie. Bestuursvoorzitter Heleen de Vreese: “Christine heeft in haar werk voor onze collega SSH veel ervaring opgedaan in overleg met onderwijsinstellingen en particuliere partijen voor wie studentenwoningen worden beheerd. Dat maakt haar bij uitstek de juiste persoon op de juiste plaats bij ons in Amsterdam.”

Zelf ziet Christine Willems haar nieuwe baan bij DUWO als een mooie uitdaging om een bijdrage aan de aanpak van de kamernood in Amsterdam en regio te leveren: “De markt is flink in beweging, de behoefte van studenten aan goede betaalbare huisvesting is groot, dynamisch en uitdagend en daar wordt nu van alle kanten op ingespeeld. Ik kijk er naar uit om daar met de vestiging aan mee te werken, vooral waar het gaat om dienstverlening, uitbreiding en duurzaamheid.”

Christine Willems volgt Gerrit Dijkstra op. Hij leidde de Amsterdamse DUWO-vestiging de afgelopen drie jaar met grote inzet.   

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden