Leiden University College

Leiden University College (LUC) heeft kamers gereserveerd voor haar eerste- en tweedejaars studenten. 

Kamers

LUC heeft gemeubileerde kamers gereserveerd aan de Anna van Buerenplein, naast Den Haag centraal. Alle kamers zijn gemeubileerd. De kamers hebben een eigen keuken, douche en toilet.

Als je aankomt, ligt er een pakket met beddengoed voor je klaar. Op de standaard inventarislijst kun je zien wat er in je kamer staat. 

Huurperiode

De maximale huurperiode voor LUC is 2 jaar. De huurperiodes hebben een vaste ingangs- en einddatum. Je kunt deze data niet wijzigen.

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Volg de stappen hieronder. Lees, voordat je dat doet, de huurvoorwaarden van Accommodate. 

  1. Meld je aan bij Leiden University College. 
  2. Wanneer je een aanbieding krijgt om te studeren bij LUC, wijst LUC een kamer toe. 
  3. Je krijgt een e-mail waarmee je je account voor DUWO kunt activeren. Activeer je account. 
  4. Upload via je DUWO account de gevraagde documenten binnen 3 dagen. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen. 
  5. Doe de eerste betaling in je DUWO account. 
  6. Volg de instructies om online je huurcontract te tekenen. 

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur en de reserverings-/bemiddelingskosten. Deze eerste rekening betaal je via je DUWO account. Je kunt er ook voor kiezen het bedrag voor de hele huurperiode in één keer te betalen. Je betaling moet binnen 2 weken nadat jouw documenten zijn goedgekeurd bij ons binnen zijn. Houd rekening met de verwerkingstijd van de bank. 

Aankomst in Nederland

LUC organiseert een Moving-in day voor alle eerstejaars studenten. Deze dag vindt meestal plaats vlak voor de introductieweek. Je ontvangt een tijdslot wanneer je bij het LUC moet zijn om de sleutels op te halen. 

Wanneer je arriveert na Moving-in day, kun je de sleutels ophalen op het DUWO kantoor in Den Haag tijdens openingstijden.

Kom je eerder of buiten de openingstijden, dan moet je zelf een slaapplaats regelen.

Verhuisvoorwaarden

Verhuizen naar een andere kamer is niet mogelijk. Alleen in uitzonderlijke gevallen met toestemming van het LUC kan dit eventueel worden toegestaan. Neem hiervoor contact op met het LUC.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden