Hogeschool Inholland Den Haag

Bij Inholland Applied Sciences is er studentenhuisvesting beschikbaar voor internationale eerstejaars ICB degree en exchange studenten.  
Helaas is niet mogelijk om voor iedereen die zich aanmeldt een kamer te reserveren. De meeste eerstejaars studenten zullen zelfstandig naar een kamer moeten zoeken. 

Kamers

De kamers hebben een eigen keuken, douche en toilet en zijn dus zelfstandig. Alle kamers zijn gemeubileerd. Als je aankomt, liggen er een pakket beddengoed en een basis keukeninventaris voor je klaar. Op de inventarislijst kun je zien wat er in je kamer staat. Maaltijden worden niet aangeboden.

Zijn er foto's van de kamer?
Ja, je kan deze zien door hier op te klikken. 

Huurperiode 
Bij DUWO is de maximale huurperiode voor een Accommodate kamer 1 jaar. De huurperiode heeft een vaste begin -en einddatum. 

Bachelor 
10 augustus 2020 - 26 juli 2021 (volledig jaar)

Erasmus/exchange
10 augustus 2020 - 26 juli 2021 (volledig jaar)
10 augustus 2020 - 22 janauri 2021 (herfst semester)
25 januari 2021 - 26 juli 2021 (lente semester) 

Verleningsvoorwaarden
Het is niet mogelijk om de huurovereenkomst te verlengen. 

Wat moet ik doen om aan een kamer te komen?

Volg de stappen hieronder. Lees, voordat je dat doet, de huurvoorwaarden van Accommodate. Bij InHolland worden de kamers aan de eerstejaars studenten toegewezen door middel van een wie het eerst komt, wie het eerst maalt principe. 

  1. Op de website van InHolland.com wordt er aan je gevraagd om online een applicatie formulier in te vullen en bewijs te sturen hoe je financieel voor de kamer zal betalen (denk hier bijvoorbeeld aan salaris, een beurs of dat je financieel ondersteund wordt door je ouders). Aanmeldingen via de e-mail worden niet in behandeling genomen. 
  2. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet, krijg je een e-mail waarmee je je DUWO account kunt activeren. 
  3. Activeer je account, log in en reserveer een kamer.
  4. Upload de gevraagde documenten. Zodra je documenten goedgekeurd zijn, krijg je een mail dat je online je contract kunt tekenen. Zorg ervoor dat je alle informatie goed hebt doorgelezen en dat je volledig je huurovereenkomst begrijpt voordat je deze tekent. 
  5. Voordat je de huurovereenkomst kunt tekenen, moet je de eerste rekening betalen. De betaling is onderdeel van het digitaal tekenen van je contract.

Eerste betaling

Voordat je je huurcontract kunt tekenen, moet je een eerste betaling hebben gedaan. Die bestaat uit de eerste (of anderhalve) maand huur, de reserverings-/bemiddelingskosten en de huur voor de laatste 2 maanden. Deze eerste rekening betaal je via Mijn Berichten op de DUWO website (log eerst in). Je kunt er ook voor kiezen het bedrag voor de hele huurperiode in één keer te betalen. Je betaling moet binnen 2 weken na je voorlopige reservering bij DUWO binnen zijn. Houd rekening met de verwerkingstijd van de bank.
Is je betaling niet op tijd binnen? Dan annuleren we je reservering.

Contract

Zodra je digitaal je contract getekend hebt, krijg je een email met je huurcontract als pdf-bestand. DUWO geeft alleen de sleutels als het contract getekend is.

Aankomst in Nederland

Je kamer is gereed vanaf 13:00 op de ingangsdatum van je contract. Neem een geldig paspoort of ID-kaart mee om je sleutels op te halen.
Kom je eerder of buiten de openingstijden, dan moet je zelf een slaapplaats regelen.

Aanvullende voorwaarden Hogeschool Inholland Den haag

Huurperiode

De maximale huurperiode voor DUWO Accommodate is 1 jaar. De huurperiodes hebben een vaste ingangs- en einddatum. Je kunt deze data niet wijzigen.

  • De periode is als volgt:

     7 augustus 2019 – 27 juli 2020

Verlengingsvoorwaarden

Exchange studenten
Exchange studenten kunnen maximaal 2 semesters huren bij DUWO.

  • Eerste semester: 7-8-2019 t/m 27-1-2020
  • Tweede semester: 30-1-2020 t/m 27-7-2020
    Voor verlenging moet je contact opnemen met je onderwijsinstelling. Je kunt alleen verlenging aanvragen voor de kamer die je al huurt. Je contract verlengen kost € 50.

Bachelor studenten
Bachelor studenten krijgen een contract voor 1 jaar bij DUWO. Je kunt dit contract niet verlengen.

Annuleringsvoorwaarden

Het beeindigen van je huurovereenkomst is alleem mogelijk voor de startdatum van huurovereenkomst. Als je je huurovereenkomst wilt annuleren, stuur dan een email naar accommodation.thehagueInhollandnl.

Annuleer je je getekende en betaalde contract meer dan één maand voor de ingangsdatum van je contract, dan ontvang je de betaalde huur retour. De reserverings-/bemiddelingskosten krijg je niet terug.

Annuleer je je getekende en betaalde contract minder dan 1 maand voor de ingangsdatum van je contract of kom je niet opdagen, dan ben je reserverings-/bemiddelingskosten plus minimaal 1 maand huur verschuldigd.

Zodra je contract ingegaan is, kun je niet meer annuleren.

Vroegtijdige beëindiging van contract

Het is niet mogelijk je contract vroegtijdig te beëindigen.

Alleen in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld dood, ernstige ziekte) kan een contract na de ingangdatum geannuleerd worden, maar alleen als Inholland Den Haag dit goedkeurt.

Verhuisvoorwaarden

Helaas is verhuizen naar een andere kamer niet mogelijk.

Vraagbaak

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden